A főzés nagyon közel áll a festészethez. Amikor az ember elkészít egy ételt, hozzáad egy kis ezt, egy kis azt... mintha festékeket keverne."S.D.

Gasztrocs



ckcsenge@yahoo.com

A borokról

2012.04.19 09:34

Könyvajánló

 

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok, szőlőfajták és a borvidékek zavarba ejtő, ám csábító sokasága között, továbbá újszerűen gyakorlatias tanácsokkal a borvásárlás, -kóstolás, -szervírozás és -tárolás terén.

 

Olvasói vélemények

Kulcsár Tamás
Közérthető, alapos, főleg a külföldi borokon van a hangsúly, de azokat annál részletesebben taglaja, fotókkal, rengeteg magyárázó szöveggel ( néhol szájbarágosan). Főleg amatőr borbarátoknak, műértőknek ajánlom.