Nyáron a kedvenc zöldségem a paradicsom, talán ezt annak köszönhetem, hogy imadom a spaghettit. Paradicsomot szeretem díszítőelemként, salátában, sőt volt már olyan, hogy étteremben is paradicsomlevet kértem. A Nőklapja gasztrós oldalán olvastam elöszőr a paradicsomos csokiról, én úgy vagyok a csokival, vagy tejes izű vagy mogyorós, maximum mazsolás legyen , de hogy paradicsomos??? Soha! Tudom azt is, hogy az ízvilág mára már teljesen más, mint azelőtt volt, és eszünk, iszunk mindennel mindennt, de hogy a csoki és paradicsom egyben, ez nekem fura picit, utánnajártam.
Ha azt mondom, az az ország ahól ezt kitalálták Japán… meglepődtök? Szerintem nem, ott bevált, sőt lelkesen vásárolják. A csoki maga piros színű, és az illata a paradicsomleveshez hasonlít.
Ha többet szeretnétek olvasni erről a csodacsokiról látogassatok el a
https://www.nlcafe.hu/gasztro/20121013/csokolade-paradicsom-japan/