A főzés nagyon közel áll a festészethez. Amikor az ember elkészít egy ételt, hozzáad egy kis ezt, egy kis azt... mintha festékeket keverne."S.D.

Gasztrocs



ckcsenge@yahoo.com

Paradicsomos bab

2012.05.10 18:27

Egy nagyszerű köret, széleskörű felhasználással. Korábban egy bazsalikomos, fetasajttal töltött pulykamellhez ajánlottuk, jó szelet sültekhez is kitűnő!
Ha van hússütésnél visszamaradt zsiradékunk, akkor azon megfuttatjuk az apróra vágott lilahagymát, a fokhagymát.

Hozzáadjuk a lecsepegtetett fehérbabot, a kimagozott kicsi kockákra darabolt paradicsomot, összeforgatjuk, meglocsoljuk a zöldséglevessel, és lassú tűzön 4-5 perc alatt összepároljuk.

Megkóstoljuk, a szükséges, ízlésnek megfelelő mértékben sózzuk, borsozzuk.

Jó étvágyat kívánunk!